Răzvan Nicolescu, Deloitte, despre noile modificări la OUG 114: Predictibilitatea e crucială pentru investitori și consumatori!

Publicat pe Categorii Esential, Opinii / Analize
Prima Pagina Actual Esential Răzvan Nicolescu, Deloitte, despre noile modificări la OUG 114: Predictibilitatea e crucială pentru investitori și consumatori!

Nu este bine să ne jucăm cu uite taxa, nu e taxa, uite piața, nu e piața, uite prețurile reglementate, uite că nu mai sunt prețurile reglementate, în funcție de interesele politice de moment”

Răzvan Nicolescu, fost Președinte al Agenției Europene de Reglementare în Energie

„Nu este bine să ne jucăm cu uite taxa, nu e taxa, uite piața, nu e piața, uite prețurile reglementate, uite că nu mai sunt prețurile reglementate, în funcție de interesele politice de moment”, atrage atenția Răzvan Nicolescu, Partener Deloitte, fost Președinte al Agenției Europene de Reglementare în Energie.

„După ce tai o mână e greu să o lipești la loc și să fie la fel. Predictibilitatea e crucială pentru investitori și consumatori! Orice schimbare importantă trebuie precedată de dezbatere publică și de analiză profundă! România trebuie să înceapă să se comporte ca o țară europeană”, ne-a declarat Răzvan Nicolescu, referindu-se la modificările care se doresc a fi aduse la OUG 114 în Parlament.

Citește și:


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *