Future Energy Leaders (FEL) România are o nouă echipă de conducere. Mihai Toader-Pasti, Președinte. Priorități în 2021: Informarea consumatorilor, profesionalizarea tinerilor, oportunitățile oferite sectorului energetic de Pactul Ecologic European

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Future Energy Leaders (FEL) România are o nouă echipă de conducere. Mihai Toader-Pasti, Președinte. Priorități în 2021: Informarea consumatorilor, profesionalizarea tinerilor, oportunitățile oferite sectorului energetic de Pactul Ecologic European

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), are o nouă echipă de conducere pentru anul 2021.

Membrii FEL România au ales, la sfârșitul lunii ianuarie, o nouă echipă a comitetului director, responsabilă de coordonarea programului pentru anul 2021, formată din: Președinte – Mihai Toader-Pasti, General Manager – Georgian Albu, Community Manager – Bogdan Leu, Impact Manager – Dalia Stoian, Communication & Media Manager – Adrian Vintilă, Partnership Manager – Roxana Tompea și Public Affairs Manager – Rareș Hurghis.

Noua echipă își propune să continue programele de educație și profesionalizare a tinerilor din domeniul energiei, de informare și conștientizare a consumatorilor de energie din România, respectiv de formulare a unor analize și recomandări de politici publice, prin invitație la dialog a părților interesate și promovarea transparenței decizionale.

“CNR-CME felicita noua echipa a FEL Romania desemnata sa conduca activitatile in 2021 si apreciaza ca proiectele promovate in anul 2020, precum profesionalizarea tinerilor din domeniul energiei, respectiv diseminarea oportunitatilor oferite de Pactul Verde European, vor fi continuate si in 2021. De asemenea, apreciem dinamismul si entuziasmul tineresc al echipei”, a declarat Stefan GHEORGHE, Director General Executiv al CNR-CME.

Mihai Toader-Pasti, Presedinte FEL Romania, a declarat ca ”Actiunile promovate in anul 2020 de FEL Romania vor continua si in anul 2021. Aceastea vor fi concentrate pe informarea consumatorilor din Romania cu privire la sectorul energetic si profesionalizarea tinerilor din industrie, precum si pe oportunitatile oferite sectorului energetic din tara noastra de Pactul Ecologic European”.

Mihai Toader-Pasti este cofondator si general manager EFdeN, a participat la trei editii ale celei mai importante competitii de case solare, Solar Decathlon. A cofondat EnergiaTa.org, proiect ce isi propune facilitarea productiei de energie regenerabila pentru utilizatorii casnici. Mihai face parte din ”Forbes 30 sub 30”, este Aspen Young Leader si co-presedinte al Eisenhower Youth Leaders.

Georgian Albu este specialist in politici si strategie energetica, cu o experienta acumulata de 8 ani in sectorul public si privat. Este licentiat in Comunicare si Relatii Publice, absolvent al cursurilor masterale de tip MBA in cadrul ASE Bucuresti, specializarea Antreprenoriat si Administrarea Afacerilor in Energie, studii completate la Scoala de Reglementari din Florenta, pe profil energetic.

Bogdan Leu este doctorand al UPB si lucreaza ca si inginer la Transelectrica, in cadrul directiei tehnice. Printre altele, Bogdan a lucrat pentru o scurta perioada in administratia publica ca stagiar in Ministerul Energiei si, de asemenea, in domeniul cercetarii printr-un internship la Grenoble INP.

Dalia Stoian este absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti. Face parte din Management Unitul EFdeN, a fost coordonator al Ghidul Prosumatorului si Einsehower Youth Leader. In 2018 a coordonat departamentul de Instalatii Electrice si Automatizari EFdeN la cea mai importanta competitie globala de case solare. In liceu, Dalia a obtinut de 3 ori locul I la competitia NASA Ames Space Settlement Contest, iar in 2019 a fost premiata in cadrul galei Doamne in Energie realizate de Focus Energetic.

Adrian Vintila a inceput cariera in domeniul energetic in anul 2012, in cadrul unei companii de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale. In tot acest timp a desfasurat activitati in cadrul departamentelor de tranzactionare energie, vanzari, iar in prezent coordoneaza activitatea de product development, in calitate de manager departament.

Roxana Tompea a absolvit programul WU Energy Expert si MBA Energie ASE, iar intre 2015 și 2018 a detinut certificarea PMP. In prezent este angajata intr-o companie din sectorul energetic.

Rares Hurghis este specialist in domeniul energiei cu peste 7 ani experienta in ariile de distributie si furnizare, atat gaze naturale cat si electricitate. Are expertiza in zona de strategie, dezvoltarea afacerii si implementarea proiectelor strategice. Este interesat de zona de sustenabilitate si de noile tehnologii care ne ajuta sa reducem impactul negativ asupra mediul in care traim.

FEL Romania este un program initiat si coordonat de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) si face parte din Comunitatea globala Future Energy Leaders, dezvoltata de World Energy Council.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *