VIDEO InvesTenergy. Petre Stroe, CEO MET Energy România: Ar trebui să provocăm dezbateri cu consumatorii, să înțeleagă ce se întâmplă în piața energiei

Publicat pe Categorii Actual, Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal VIDEO InvesTenergy. Petre Stroe, CEO MET Energy România: Ar trebui să provocăm dezbateri cu consumatorii, să înțeleagă ce se întâmplă în piața energiei

Editor: Ba Da Media

“Ar trebui să vorbim din ce în ce mai apăsat, să invităm și să provocăm dezbateri cu consumatorii. Gradul de cunoștinte acumulate de marea masa a consumtorilor în ceea ce privește piața de energie nu este la același nivel cu a celorlați actori”, consideră Petre Stroe, CEO MET Energy România.

Prezent în calitate de Speaker la Conferința anuală InvesTenergy, Stroe a precizat: „Văzând trendul crescător al prețului energiei, am adresat scrisori consumatorilor noștri, în număr de 1500, invitându-i sa negocieze prelungirea contractului. Doar 10 au răspuns ceea ce dovedește nivelul de înțelegere a ce se întâmplă în piața energiei”.

MET România Energy  bate recorduri la achiziții și profitabilitate. După preluarea a două companii – Repower și RWE Energie – devine unul dintre cei importanți furnizori privați din România. Prin combinarea celor două portofolii, MET va ajunge la o cotă pe piață de furnizare a energiei de aproape 10%, a treia poziție pe piața concurenţială de energie din România, cu un total de circa 5.000 de puncte de consum.

“Modelul de business vertical integrat cere și dezvoltarea unor capacități de producție, regenerabile sau cu utilizarea gazului natural. Analizăm astfel oportunitatea construirii unei capacități noi de producție sau achiziția unei capacități deja existente”, a afirmat Petre Stroe, CEO.

Pentru următorii 5 ani (începând cu 2019), MET România Energy are o strategie care să conducă la consolidare și predictibilitate cu accent pe îmbunătățirea calității serviciului de furnizare în folosul clientului final.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *