Săptămâna​ ​Sustenabilităţii​ ​EFdeN, a treia ediție

Publicat pe Categorii Energie, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Săptămâna​ ​Sustenabilităţii​ ​EFdeN, a treia ediție

Echipa EFdeN continuă tradiția şi organizează, pentru al treilea an la rând, Săptămâna Sustenabilității EFdeN. Cele cinci zile ale evenimentului acoperă tematici diferite din sfera sustenabilității, precum inovație, energie regenerabilă, arhitectură, educație, reunind sub acelaşi format reprezentanți ai mediului privat, public, academic și non-guvernamental.

Luni – Ziua Responsabilităţii: Săptămâna Sustenabilităţii începe cu orientarea către natură, cu activităţi de plantare şi grădinărit, dar şi workshop practic de lucru cu lemnul.

Marţi – Ziua Campus HUB: Se va inaugura oficial spațiu verde alimentat cu energie regenerabilă, amenajat de către studenți pentru toţi cei dornici să lucreze în natură, alături de toți cei care ne-au ajutat la realizarea acestuia, parteneri și prieteni.

Miercuri – Ziua Arhitecturii: ​Solar Decathlon este cea mai importantă competiţie de arhitectură şi tehnologii integrate din lume, unde România a fost reprezentată de două ori până acum, iar pentru 2018, unde vom participa în Dubai, la Solar Decathlon Middle East, proiectăm un nou prototip de casă solară.

Joi – Ziua Energiei: ​Alături de reprezentanţi din mediul privat, public, administrativ și non-guvernamental lansăm o dezbatere activă pe subiectul micilor producători de energie și identificarea pașilor pentru a depăși problemele pe care aceștia le întâmpină.

Vineri – Ziua ​Educaţiei: ​Elevii de liceu din anii terminali cunosc în mod direct oportunităţile de dezvoltare și proiectele desfășurate în mediul universitar, prin intermediul profesorilor şi a colegilor mai mari – studenți și voluntari.

EFdeN este o echipă de studenți de la arhitectură, inginerie, comunicare și management care a reprezentat România în finala competiției de case solare Solar Decathlon Europe din 2014, în Franța, alături de 19 echipe din 15 țări și 4 continente. Locuința EFdeN este Primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România ce poate fi vizitat la adresa Bd. Pache Protopopescu, nr 66. În prezent, studenţii se pregătesc pentru Solar Decathlon Middle East ce va avea loc în Dubai, în 2018, proiectând următorul prototip de casă solară reprezentant al României.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.