10 ani cu Future Energy Leaders România. Premiile FEL Awards Gala 2021, 30 martie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic 10 ani cu Future Energy Leaders România. Premiile FEL Awards Gala 2021, 30 martie
  • InvesTenergy este Partener media a celei mai mari conferinţe de leadership din România pentru tinerii din energie

13 companii și organizații și-au desemnat candidații la premiile FEL Awards Gala 2021. Sunt nominalizați 28 de tineri și echipe formate din tineri.

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), celebrează 10 de ani de activitate și organizează cea mai mare conferinţă de leadership din România pentru tinerii din energie. Evenimentul FEL Awards Gala 2021 va avea loc în data de 30 martie 2022, începând cu orele 17:00, la Le Château – Castelul din Inima Bucureștiului.

Alături de personalități marcante, reprezentanți ai structurilor naționale și decidenți din industra energetică, FEL pune în centrul atenției tinerii, atât prin aportul pe care aceștia îl au și îl pot aduce în sectorul energetic, dezbătând modalități de a crea abilități și competențe, precum și prin identificarea oportunităților pentru generația tânără.

Invitații speciali, în calitate de speakeri sunt:

•        Iulian IANCU – Președinte, CNR-CME

•        Alexandra BOCȘE – Consilier de Stat, Departamentul climă și sustenabilitate, Administrația Prezidențială

•        Dan DRĂGAN – Consilier al Ministrului, Ministerul Energiei

•        Anca DRAGU – Președinte, Comisia pentru Drepturile omului, egalitate de șanse, culte și minorități, Senatul României, Parlamentul României

•        Istvan Lorant ANTAL – Președinte, Comisia pentru Energie, Senatul României, Parlamentul României

•        Sandor BENDE – Președinte, Comisia pentru Industrii și servicii, Camera Deputaților, Parlamentul României

•        Silvia VLĂSCEANU – Director Executiv, HENRO – Asociația Producătorilor de Energie Electrică

•        Cătălin NIȚĂ, Director Executiv, FPPG – Federatia Patronală Petrol și Gaze

FEL Awards Gala 2021 reprezintă o sursă de motivație și inspirație pentru tinerii din energie prin recunoașterea meritelor și al efortului depus. În același timp, vor fi promovate organizațiile și companiile care investesc în tânăra generație și care apreciază implicarea angajaților în îndeplinirea misiunii organizațiilor.

Pentru selectarea câștigătorilor jurații – experți, personalități și decidenți din sectorul energetic și de stat, au examinat fiecare dintre candidaturile depuse pe baza următoarelor principii fundamentale: Impact, Succes, Implicare, Inovație.

Membrii juriului FEL Awards Gala 2021 sunt:

•        Ștefan GHEORGHE, Director General Executiv al CNR-CME;

•        Niculae HAVRILEȚ, Vicepreședinte Relația cu Mediul Guvernamental și Instituțional, Centrul Român al Energiei (CRE);

•        Zoltan NAGY – BEGE, Vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE);

•        Horia NECULA, Prorector, Universitatea Politehnica din București (UPB);

•        Daniela DĂRĂBAN, Director Executiv, Asociația Companiilor de Utilități din Energie (ACUE);

•        Dumitru CHISĂLIȚĂ, Președinte, Asociația Energia Inteligentă (AEI);

•        Lucian TOMA, Prodecan al Facultății de Energetică a UPB.

În cadrul FEL Awards Gala 2021 sunt pregătite 10 categorii de premii, prin intermediul cărora vor fi promovate rezultatele de impact ale generației tinere, după cum urmează:

1.      Leadership;

2.      Tânărul profesionist al anului;

3.      Inovație;

4.      Digitalizare;

5.      Eficiență energetică;   6.      Finanțare sustenabilă;

7.      Antreprenoriat în energie;

8.      CSR;

9.      Customer experience program;

10.    Programe de dezvoltare.

Tinerii fiind vedeta serii, dedicăm un panel generației tinere din sectorul energetic, numit Youth Energy Forum, având ca temă – “Cum își pregătește compania/organizația noua generație pentru a juca un rol central într-o lume a energiei mai verde, orientată spre descentralizare și digitalizare”. Vor fi dezbătute modalități de a crea abilități și competențe, precum și care sunt oportunitățile pentru cei aflați la început de drum, alături de tineri de top din industria energetică:

•        Cosmin GHIȚĂ – Director Direcție Digitalizare și Inovare, Distribuție Oltenia

•        Mihai MARCOLȚ – Șef serviciu Cercetare Inovare, CNTEE Transelectrica

•        Vlăduț IORDAN – Inginer CN, SSMSU, SN Nuclearelectrica

•        Rareș HURGHIȘ – Strategy Expert, ENGIE România

•        Ancuța Maria CÎRSTEA – Manager Fonduri Europene, E.ON

•        Cristian IONESCU – Head of Advisory, Ciga Energy

•        Cătălin LĂZĂROIU – Power Aquisition Expert, MET România Energy

Doamna Elena RATCU, Membru Co-fondator FEL România și Consilier al CNR-CME, va coordona panelul Alumni Talks format din foști membri ai FEL România, care au făcut posibilă existența organizației până în prezent. Aceștia vor împărtăși modul în care organizația i-a ajutat în dezvoltarea personală și profesională.

Evenimentul FEL Awards Gala 2021 va avea loc în data de 30 martie 2022, începând cu orele 17:00, la Le Château – Castelul din Inima Bucureștiului și va fi transmis în direct pe paginile Future Energy Leaders România de pe rețele sociale și pe https://felromania.org/fel-gala-2021/

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina evenimentului de pe website-ul FEL România, care este actualizată în permanență cu detalii de ultimă oră, aici: https://felromania.org/fel-gala-2021/

Future Energy Leaders România (FEL România) este programul de tineret al Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din rețeaua globală a Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.

FEL România este o rețea de tineri profesioniști ce dezbat idei și dezvoltă proiecte. Printre obiectivele programului se numără profesionalizare tinerilor din energie și dezvoltarea competențelor necesare celei de-a 4-a revoluții industriale, creșterea gradului de angajabilitate și prezența mai mare a tinerilor în poziții de decizie. FEL România își propune de asemenea să fie o platformă de comunicare și cooperare între noua generație și actuala elită din domeniul energiei, cooperare pe care o considerăm vitală pentru o bună dezvoltare a sectorului energetic și modul în care acesta interacționează cu alte domenii. FEL România își propune să accelereze tranziția către o economie bazată pe energie curată și reducerea impactul negativ pe care energia îl are asupra mediului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.