Despre noi

Prima Pagina Despre noi

De ce InvesTenergy? Un  furnizor media de calitate este întotdeauna binevenit în mediul de afaceri, o spun întreprinzătorii/investitorii pentru care informația contează în business-ul lor. InvesTenergy își propune astfel să fie “Furnizorul media pentru afacerea ta” . Obiectivul nostru este să vă convingem, prin conținut de calitate și profesionalism, că suntem un sprijin real în activitatea dvs.

Investenergy.ro este o publicație dedicată sectorului energetic și, totodată, mediului de afaceri în general.Cu sprijinul specialiștilor din domeniul energetic, vom urmări și analiza evenimentele/tranzacțiile/proiectele din business-ul intern și internațional, schimbările de ordin legislativ, vom dezbate teme de interes, vom veni cu soluții în întâmpinarea autorităților, dar mai ales a operatorilor din piață, vom promova modele de afaceri de succes și bune practici. Interviurile, rubricile Info Legislativ, Bursier și Consumatori, Opinii/Analize, Eficiență energetică/Mediu/CSR completează aria de informare oferită de InvesTenergy cititorilor săi.

Fondatorul InvesTenergy.ro este Cristina TREFAȘ, jurnalistă cu o experiență de peste 20 ani în domeniul economic, în special energetic, la Adevărul, Gândul și BizEnergy, la care se adaugă 6 ani de Comunicare & PR în domeniul energetic.

Dezvoltarea site-ului InvesTenergy atât din punct de vedere grafic, cât și funcțional a fost și este asigurată de agenția de web design Voitin.com Web Services. Alexandru Ștefan, directorul general al agenției, a investit experiență și creativitate, aducând plus valoare proiectului InvesTenergy.

Vă invităm, așadar, să “Investiți inteligent cu InvesTenergy!”