Despre noi

Prima Pagina Despre noi

De ce InvesTenergy? Un  furnizor media de calitate este întotdeauna binevenit în mediul de afaceri, o spun întreprinzătorii/investitorii pentru care informația contează în business-ul lor. InvesTenergy își propune astfel să fie „Furnizorul media pentru afacerea ta” . Obiectivul nostru este să vă convingem, prin conținut de calitate și profesionalism, că suntem un sprijin real în activitatea dvs.

Investenergy.ro este o publicație dedicată sectorului energetic și, totodată, mediului de afaceri în general.Cu sprijinul specialiștilor din domeniul energetic, vom urmări și analiza evenimentele/tranzacțiile/proiectele din business-ul intern și internațional, schimbările de ordin legislativ, vom dezbate teme de interes, vom veni cu soluții în întâmpinarea autorităților, dar mai ales a operatorilor din piață, vom promova modele de afaceri de succes și bune practici. Interviurile, rubricile Info Legislativ, Bursier și Consumatori, Opinii/Analize, Eficiență energetică/Mediu/CSR completează aria de informare oferită de InvesTenergy cititorilor săi.

Fondatorul InvesTenergy.ro este Cristina TREFAȘ

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Cristina este de profesie jurnalist cu peste 18 de ani de experiență în presa scrisă, domeniul economic, în special energetic. A lucrat pentru două cotidiene importante, timp de 13 ani – Adevărul și Gândul.  Totodată, Cristina are experiență în comunicare și PR,  acumulată pe parcursul a șase ani în cadrul unei companii din sectorul energetic. Timp de 2 ani, a fost Asistent Universitar la Departamentul de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economine, Curs Jurnalism Economic. Grație experienței vaste acumulate, Cristina cunoaște bine sectorul energetic, inclusiv de reglementare a pieței de energie din România.

Vă invităm să vizionați interviul acordat de fondatorul publicației InvesTenergy – Cristina Trefaș  Muzeului Gazelor Naturale, în cadrul proiectului „Energia – în spatele scenei”, proiect dedicat jurnaliștilor din sectorul energetic. Interviu realizat de Oana Langa, Specialist Relații Publice Muzeu Gazelor Naturale.

Dezvoltarea site-ului InvesTenergy atât din punct de vedere grafic, cât și funcțional a fost și este asigurată de agenția de web design Voitin.com Web Services. Alexandru Ștefan, directorul general al agenției, a investit experiență și creativitate, aducând plus valoare proiectului InvesTenergy.

Vă invităm, așadar, să „Investiți inteligent cu InvesTenergy!”