Despre noi

Prima Pagina Despre noi

De ce InvesTenergy? Un  furnizor media de calitate este întotdeauna binevenit în mediul de afaceri, o spun întreprinzătorii/investitorii pentru care informația contează în business-ul lor. InvesTenergy își propune astfel să fie „Furnizorul media pentru afacerea ta”. Obiectivul nostru este să vă convingem, prin conținut de calitate și profesionalism, că suntem un sprijin real în activitatea dvs.

Investenergy.ro este o publicație dedicată sectorului energetic și, totodată, mediului de afaceri în general. Cu sprijinul specialiștilor din domeniul energetic, urmărim și analizăm evenimentele/tranzacțiile/proiectele din business-ul intern și internațional, schimbările de ordin legislativ, dezbatem teme de interes, venim cu soluții în întâmpinarea autorităților, dar mai ales a operatorilor din piață. De asemenea, promovăm modele de afaceri de succes și bune practici. Interviurile, rubricile Info Legislativ, Bursier și Consumatori, Opinii/Analize, Eficiență energetică/Mediu/CSR completează aria de informare oferită de InvesTenergy cititorilor săi.

Fondatorul InvesTenergy este Cristina TREFAȘ

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Cristina este de profesie jurnalist cu peste 24 de ani de experiență în presa scrisă, domeniul economic, în special energetic. A lucrat pentru două cotidiene importante – Adevărul și Gândul.  Totodată, Cristina are experiență în comunicare și PR,  acumulată pe parcursul a șase ani în cadrul unei companii din sectorul energetic. Timp de 2 ani, a fost Asistent Universitar la Departamentul de Economie Generală din cadrul ASE, Curs Jurnalism Economic. Grație experienței vaste acumulate, Cristina cunoaște bine sectorul energetic, inclusiv cadrul de reglementare a pieței de energie din România.

Vă invităm să vizionați interviul acordat de fondatorul publicației InvesTenergy – Cristina Trefaș  Muzeului Gazelor Naturale, în cadrul proiectului „Energia – în spatele scenei”, proiect dedicat jurnaliștilor din sectorul energetic. Interviu realizat de Oana Langa, Specialist Relații Publice Muzeul Gazelor Naturale.

Dezvoltarea site-ului InvesTenergy atât din punct de vedere grafic, cât și funcțional a fost și este asigurată de agenția de web design Voitin.com Web Services. Alexandru Ștefan, directorul general al agenției, a investit experiență și creativitate, aducând plus valoare proiectului InvesTenergy.

Vă invităm să Investiți Inteligent cu InvesTenergy!”