Seminar online privind implementarea proiectului DE-AT-PL-4M MC (Interim Coupling), pe 21 aprilie

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Seminar online privind implementarea proiectului DE-AT-PL-4M MC (Interim Coupling), pe 21 aprilie

Proiectul Interim Coupling își propune să cupleze 4M MC cu Multi-Regional Coupling (MRC) prin introducerea alocării implicite a capacității pe bază de NTC (NTC-based) pe următoarele șase frontiere: PL-DE, PL-CZ, PL-SK, CZ-DE, CZ-AT și HU-AT. Lansarea în funcționare a noii soluții este în prezent prevazută pentru data de 10 iunie 2021. Acesta va marca trecerea la cuplarea unică a piețelor pentru ziua următoare a tuturor țărilor din cadrul MRC și 4M MC. În acest sens, proiectul reprezintă o etapă importantă pentru finalizarea Cuplării europene unice a piețelor pentru ziua următoare (SDAC).

OPEED-urile și OTS-urile vor organiza un seminar online pentru a oferi participanților la piață informații detaliate despre modificările preconizate și testele planificate cu participanții la piață, anunță OPCOM. Seminarul online va avea loc în după-amiaza zilei de 21 aprilie 2021.

Mai multe detalii despre agenda seminariului online și informațiile de conectare vor fi comunicate în jurul datei la care va avea loc evenimentul.

Comunicarea „Seminar online SDAC privind implementarea proiectului DE-AT-PL-4M MC (Interim Coupling)” poate fi consultată și pe website-urile Comitetului OPEED și ENTSO-E.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.