ACER, consultare publică cu privire la barierele în calea formării eficiente a prețurilor

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic ACER, consultare publică cu privire la barierele în calea formării eficiente a prețurilor

Agenția Uniunii Europene pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare în Domeniul Energiei (ACER) a lansat o consultare publică cu privire la barierele în calea formării eficiente a prețurilor și la intrarea și participarea pe piața europeană a energiei electrice.

În septembrie 2020, în cadrul Pachetului de energie curată, ACER a inițiat un studiu privind formarea eficientă a prețurilor, intrarea ușoară pe piață și participarea noilor actori și a actorilor mici pe piețele europene de energie electrică. Analiza vizează sprijinirea factorilor de decizie europeni și naționali pentru a identifica și elimina mai bine barierele pieței, precum și pentru a monitoriza progresul proiectării piețelor de energie ale UE, potrivit anunțului ACER.

Cei interesați să transmită opinii/comentarii pentru a detecta cele mai relevante probleme care trebuie abordate în studiu, le pot transmite până la data de 25 octombrie 2020.

Aflați mai multe despre consultația publică:

https://www.acer.europa.eu/Official_documents/Public_consultations/Pages/PC_2020_E_17.aspx

Depre Pachetul de energie curată pentru toți europenii https://ec.europa.eu/energy/topics/energy-strategy/clean-energy-all-europeans_en


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *