Acționarii OMV Petrom, convocați pentru revocarea lui Sevil Shhaideh din funcția de supraveghetor

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Acționarii OMV Petrom, convocați pentru revocarea lui Sevil Shhaideh din funcția de supraveghetor

Ministrul Energiei Virgil Popescu a transmis o adresă companiei OMV Petrom și a cerut convocarea acționarilor Petrom pentru revocarea lui Sevil Shhaideh din funcția de membru a Consiliului de Supraveghere. De notat și că premierul Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Sevil Shhaideh a fost vicepremier și ministru al Dezvoltării în timpul guvernării PSD. Surse citate de Financialintelligence.ro susțin că Shhaideh a refuzat să își dea demisia.

OMV Petrom anunță, printr-un raport transmis BVB, că a primir o solicitare de convocare a AGOA OMV Petrom, de la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (anterior Ministerul Energiei) în numele Statului Roman, în calitate de acționar ce deține un număr de 11.690.694.418 de acțiuni, reprezentând 20,6389% din capitalul social al OMV Petrom.

Sevil Shhaideh a fost confirmată în aprilie anul trecut de Adunarea Generală a Acționarilor OMV Petrom pe poziția de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, cu un mandat de 3 ani.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.