Adrem oferă o bursă de studiu pentru programul “Guvernanța Corporativă care creează valoare”

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Adrem oferă o bursă de studiu pentru programul “Guvernanța Corporativă care creează valoare”

Boards of Elite și grupul de companii Adrem invită profesioniștii din piața de capital și de business să aplice pentru obținerea unei burse de studiu în valoare de 5.000 euro, în cadrul programului “Guvernanța Corporativă Care Creează Valoare”, derulat în parteneriat cu Bursa de Valori București. Candidații pot aplica pentru bursă până la data de 5 iunie.

Programul are obiectivul de a crește gradul de conștientizare cu privire la înțelegerea legislației și practicilor guvernanței corporative, stimularea competitivității consiliilor de administrație, promovarea bunelor practici în afaceri și dezvoltarea competențelor și abilităților specifice necesare unui membru în consiliu de administrație. Prin susținerea programului educațional, Adrem contribuie la crearea unei culturi solide de guvernanță corporativă în mediul de afaceri românesc, aliniată cu viziunea și valorile companiei.

Aflat la cea de-a patra ediție, programul “Guvernanța Corporativă care creează valoare” se adresează tuturor actorilor din piața de capital, companiilor listate la bursă, companiilor în curs de listare sau interesate de acest proces, intermediarilor, autorităților și organizațiilor relevante și instituțiilor financiare a căror activitate se intersectează cu piața de capital.

Gabriela Hârțescu, Decan și Chief Operating Officer Envisia – Boards of Elite, declară: “Felicităm compania Adrem pentru inițiativa de a susține dezvoltarea membrilor în consiliile de administrație prin educație specializată, conectată la realitățile economice din țară, cu exemple de bune practici pe plan național și internațional și ne bucurăm să o avem alături de noi în acest demers. Este important să avem sprijinul mediului de afaceri, să cooperăm și să construim împreună o comunitate de membri de board puternică și profesionistă cu valori comune și interesul de a contribui la crearea unui viitor sustenabil în mediul de afaceri și în societate.”

Corneliu Bodea, CEO Adrem, afirmă: “Guvernanța corporativă este responsabilitatea și respectul companiei față de angajați, acționari și societate, iar implementarea acesteia creează valoare adăugată și pregătește compania să reziste economiei de mâine, unde barierele sunt reduse și unde consumatorul decide să fie responsabil. De aceea, considerăm că este necesar să investim în educație, cu precădere în educația profesională aplicată, dedicată leadership-ului unei organizații, prin conectarea priorităților de pe agenda consiliilor de administrație cu teme de specialitate care oferă cele mai bune practici și soluții într-un produs educațional conectat în timp real la realitățile economice prin expertiza facilitatorilor din program.“

Radu Hanga, Președinte BVB, susține “Programul special creat împreună cu partenerii noștri de la Envisia se adresează tuturor companiilor listate la bursă sau nelistate încă, care doresc să își îmbunătățească guvernanța corporativă și totodată să stimuleze competitivitatea consiliilor de administrație. Guvernanța corporativă a fost o prioritate pentru Bursa de Valori București încă de la înființare. Credem că aplicarea principiilor unei bune guvernanțe în lumea interconectată în care trăim, poate genera încredere între partenerii de afaceri, un activ intangibil care se obține cu greu, prin eforturi constante de-a lungul timpului. Ne bucurăm că Adrem susține programul nostru și oferă posibilitatea unui participant să beneficieze de acest Program susținându-l financiar.”

Pentru înscrierea în competiție, toți cei interesați trebuie să trimită aplicațiile până pe 5 iunie 2023, la adresa de e-mail: contact@envisia.eu.

Acestea trebuie să conțină următoarele documente în format electronic:

1.       Scrisoare de motivație în care candidata/ul prezintă de ce este importantă pentru ea/el parcurgerea unui astfel de program profesional;

2.       CV în limba română sau engleză. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.

a.       din CV trebuie să reiasă experiența de conducere/experiență în consilii de administrație sau minimum 3 ani de experiență de management cu acces la consilii de administrație.

b.       de asemenea, cunoașterea limbii engleze la nivel mediu este necesară (să se regăsească în CV).

c.       CV-ul trebuie însoțit de copia diplomei de licență (studii universitare de lungă durată) sau de masterat

3.       Scrisoare de recomandare, în limba română, din partea unui membru CA.

Evaluarea aplicațiilor va fi realizată de un juriu format din reprezentanți ai mediului de business.  Câștigătorul bursei va fi anunțat pe 7 iunie 2023.

Detalii despre conținutul programului, tematică, facilitatori și orar sunt disponibile pe: https://www.envisia.eu/en/courses/local_programs/list


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *