Adrian Savu a acceptat mandatul de membru în Directoratul Transelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Adrian Savu a acceptat mandatul de membru în Directoratul Transelectrica

Adrian Savu este nou memebru în Directoratul Transelectrica. Desemnat în data de 21 decembrie 2018 de către Consiliul de Supraveghere, Adrian Savu a  semnat declarația de acceptare a mandatului în data de 03 Ianuarie 2019, numirea acestuia devenind efectivă la data semnării, conform declarației de acceptare a mandatului, informează compania, printr-un comunicat transmis BVB.

Consiliul de Supraveghere al transportatorului a revocat, la finele anului trecut, patru dintre membrii directoratului şi a numit alţi cinci. Cei patru membri revocaţi sunt:  Adrian-Constantin Rusu, Andreea-Georgiana Florea, Viorel Vasiu şi Adrian-Mircea Teodorescu. Membrii provizorii numiţi sunt : Marius-Dănuţ Caraşol, Andreea-Georgiana Florea, Constantin Saragea, Claudia-Gina Anastase şi Adrian Savu. Preşedinte al Directoratului, denumit alternativ director general executiv al Transelectrica, a fost numit Marius-Dănuţ Caraşol, începând cu data de 21 decembrie 2018. Acesta a ocupat poziția de Director al Sucursalei de Transport București din cadrul companiei.

„Mandatul noilor membri ai Directoratului are o durată de 4 luni, începând cu data de 21 decembrie 2018, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica, în condiţiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval”, se precizează într-un comunicat al Transelectrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *