AFM: Termenul de înscriere a instalatorilor pentru programul destinat prosumatorilor, prelungit până pe 29 martie

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic AFM: Termenul de înscriere a instalatorilor pentru programul destinat prosumatorilor, prelungit până pe 29 martie

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis să prelungească, până la data de 29 martie, termenul de înscriere pentru validarea instalatorilor în programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică. Iniţial, sesiunea trebuia să se încheie pe data de 15 martie 2019.

Înscrierea persoanelor fizice se va face la unul dintre instalatorii validaţi, lista acestora urmând a fi publicată pe site-ul instituţiei (www.afm.ro) înaintea demarării programului pentru persoanele fizice, se precizează într-un comunicat transmis de AFM.

Ghidul de finanţare aferent programului a fost modificat, în vederea simplificării accesării, prin Ordinul viceprim-ministrului şi ministru al Mediului, Graţiela Gavrilescu, publicat în Monitorul Oficial nr. 197 din data de 12 martie 2019.

Prin accesarea programului, pot fi instalate sisteme de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională.

Toate informaţiile privind desfăşurarea acestui program se publică pe site-ul www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Sisteme fotovoltaice.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.