AGA Electrica pentru aprobarea investițiilor în grup pe 2016

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic AGA Electrica pentru aprobarea investițiilor în grup pe 2016

În ultima zi din luna martie, acționarii Electrica vor aproba planul de investiții la nivelul grupului pe 2016. Totodată, vor fi supuse aprobării bugetele de venituri și cheltuieli aferente anului 2016 la Electrica și filalele sale. Acționarii își vor exprima acordul ca directorul general al Electrica să participe la Adunările Generale ale Acționarilor a filalelor societății, unde va vota cum va indica AGA Electrica sau Consiliul de Administrație , potrivit ordinii de zi a ședinței AGEA din 31 martie a.c.

Filialele-de-distributie-ale-Electrica-SA-anunta-afaceri-in-crestere

În cadrul ședinței AGOA, pe ordinea de zi figurează politica privind remunerarea celor 7 membri ai CA Electrica pe întreaga durată a mandatului lor.

Michael Boersma, propus de BERD, aflat la al doilea mandat, a decis să părăsească echipa. Compania a anunțat, printr-un comunicat, că Boersma  a decis să renunțe, începând cu data de 1 mai 2016, la calitatea de membru al CA și că în ședința din data de 10 februarie 2016, Consiliul a luat act de decizia acestuia.

Electrica este administrată de un Consiliu de Administrație compus din șapte membri, și anume: Cristian Bușu – Președinte, Arielle Malard de Rothschild,  Ioana Alina Dragan,  Corina Georgeta Popescu, Bogdan George Iliescu, Michael Adriaan Maria Boersma și Pedro Mielgo Alvarez.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *