Alexandra Borislavschi și-a încheiat mandatul de Director Executiv Guvernanță Corporativă și M&A la Electrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Alexandra Borislavschi și-a încheiat mandatul de Director Executiv Guvernanță Corporativă și M&A la Electrica

Alexandra Borislavschi și-a încheiat, în data de 2 august 2019, mandatul de 4 ani de Director Executiv Guvernanță Corporativă și M&A în cadrul Electrica, potrivit unui comunicat al companiei.

Din august 2015, Alexandra Borislavschi a coordonat, în calitate de Director Executiv,  Direcția Strategie și Guvernanță Corporativă, iar începând cu data de 1 mai 2017 a ocupat funcția de Director al Direcției Guvernanță Corporativă și M&A. Alexandra s-a alăturat echipei Electrica în iunie 2013, ca Director adjunct în Direcția Economică și Afaceri Corporatiste și, din februarie 2014, a ocupat funcția de Director de Guvernanță și Finanțe Corporative.

Cel mai important proiect pe care l-a gestionat a fost oferta publică primară inițială de 105% din capitalul social, în perioada octombrie 2013 – iulie 2014, care s-a încheiat cu succes prin listarea duală a Electrica pe Bursa de Valori București și pe London Stock Exchange, reprezentând cea mai mare ofertă publică din România până în acest moment, se subliniază în comunicatul Electrica.

Corina Popescu, Director General Electrica, a declarat: „În numele companiei, îi mulțumesc Alexandrei pentru tot ceea ce a realizat, în ultimii șase ani, în cadrul echipei Electrica, unde a avut o contribuție importantă în special în procesul de listare a companiei. Acum, la încheierea mandatului, îi urez, în numele tuturor colegilor, succes în toate proiectele viitoare.”


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.