Ambasadorul American Hans Klemm, în vizită la casa solară EFdeN

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ambasadorul American Hans Klemm, în vizită la casa solară EFdeN
  • Preşedinte al Asociaţiei Solar Decatlon Bucureşti, Claudiu Butacu va modera o sesiune a conferinţei InvesTenergy “Energie pentru viitor. Investeşte inteligent!”, din 19 mai

Casa solară eficientă energetic a EFdeN a primit vizita ambasadorului american ‪‎Hans Klemm. „Un exemplu de inovaţie şi inginerie românească”, aşa a descris ambasadorul ‪‎Klemm casa EFdeN în care, folosind un smartphone poţi afla ce materiale s-au folosit, iar energia stocată este folosită pentru încălzire.

13062018_10156942850380454_4917318204697661830_n

“O vizită de câteva zeci de minute s-a transformat într-o discuție serioasă despre cum astfel de proiecte pot schimba mentalități. Ambasadorul a apreciat implicarea echipei în ceea ce priveşte schimbarea în domeniul eficienţei energetice şi a mediului înconjurător, fiind impresionat de energia, dedicarea şi spiritul de echipă ale studenţilor participanţi, care au adus succesul proiectului. Am avut plăcerea să îi prezentăm proiectul şi obiectivele noastre Excelenței Sale, Ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm împreună cu rectorii Universității Tehnice de Construcții București și ai Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, cât și reprezentanți ai companiilor partenere”, ne spune Claudiu Butacu, Preşedinte al Asociaţiei Solar Decatlon Bucureşti.

Claudiu a răspuns invitaţiei InvesTenergy şi va modera o sesiune a conferinţei “Energie pentru viitor. Investeşte inteligent!”, din data de 19 mai, un prilej de a prezenta planurile de viitor. Ne pregătim să intrăm pe piața clădirilor sustenabile, locuințelor inteligente și rezolvarea problemelor de densificare urbană și a spațiului verde pe cap de locuitor, generând locuințe fără facturi lunare și cu un standard ridicat de viață, avem ca target bugetul pentru programul Prima Casă!, ne destăinuie în avans Claudiu Butacu.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.