Andrei Covatariu și Claudiu Butacu reprezintă România în Future Energy Leaders 100

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Andrei Covatariu și Claudiu Butacu reprezintă România în Future Energy Leaders 100
  • FEL-100 este programul celor mai promițători  viitori lideri energeticieni la nivel global

Andrei Covatariu, Vicepreședinte FEL Romania pentru Cooperare Internațională,  a fost cooptat în FEL-100 (Future Energy Leaders 100), program aflat sub egida World Energy Council. Andrei se alătură lui Claudiu Butacu, Vicepreședinte FEL Romania pentru Parteneriate, selectat în anul 2015, reprezentând România în cadrul programului celor mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global, comunică FEL Romania

 

 

FEL-100 este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic de mâine. Programul este conceput pentru a facilita, pentru o perioadă de maxim 3 ani, interacțiunea între un număr riguros selectat de participanți din toată lumea și pentru a face posibilă colaborarea regională și internațională. în fiecare an, programul selectează 35 tineri profesioniști de mare pespectivă pentru a se alătura FEL-100, iar selecția din acest an a fost una extrem de dificilă, existând peste 160 de aplicații pentru pozițiile disponibile, se precizează într-un comunicat transmis de FEL România.

Andrei Covatariu este membru al FEL Romania din anul 2014 și face parte din Board-ul Organizației din septembrie 2016. Cu o experiență profesională cumulată de peste 6 ani, Andrei este Asistent Executiv pentru CEO și Country Manager Enel Romania și Expert Afiliat Energy Policy Group. De asemenea, el ocupă poziția de Contributing Analyst pentru Wikistrat și este doctorand în domeniul managementului Sistemului Enegetic Național, în contextul politicilor europene în energie, la ASE București.

FEL Romania este un program inițiat și coordonat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din Comunitatea globală Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.

 

 

 

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *