Angajații CEO, plătiți pentru orele suplimentare

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Angajații CEO, plătiți pentru orele suplimentare

Salariații Complexului Energetic Oltenia vor fi plătiți pentru orele de muncă suplimentare. Administrația CE Oltenia împreună cu sindicatele reprezentative și semnatare ale Contractului Colectiv de Muncă au stabilit,  printr-o Notă comună, ca la chenzina a doua a lunii decembrie 2015 să se achite salariaților drepturile bănești aferente orelor de muncă suplimentare, potrivit unui comunicat al companiei.

În baza Notei, personalul muncitor şi CFL din activitatea minieră şi energetică vor beneficia de plata unui număr de ore cuprins iîntre 24 şi 48 de ore de muncă suplimentară.  Personalul TESA din activitatea minieră și energetică direct productiv  va beneficia de plata a 24 de ore de muncă suplimentară, iar personalul TESA indirect productive și operativ va beneficia de plata a 16 ore de muncă suplimentară.

Prevederile Notei comune nu se aplică  salariaților subunităților cu activitate întreruptă – S.E. Chișcani, UIC Motru și Sector Seciuri și personalului cu contractul individual de muncă suspendat pe o perioadă mai mare de 90 de zile, în intervalul septembrie – decembrie 2015.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *