Angajații Hidroelectrica susțin proiectele ”Let`s do it, Romania”

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Angajații Hidroelectrica susțin proiectele ”Let`s do it, Romania”

Peste 270 de salariați ai Hidroelectrica s-au alăturat, în calitate de voluntari, acțiunilor derulate cu ocazia Zilei de Curățenie Națională. Aceștia au participat, pe 15 septembrie, la activități de ecologizare și igienizare în șapte județe în care compania are sucursale: Cluj, Neamț, Vâlcea, Argeș, Hunedoara, Alba și Gorj.

Ziua de Curățenie Națională este un concept unic în țara noastră, promovat de cea mai mare mişcare socială din România – ”Let`s do it, Romania”. Evenimentul aduce împreună românii din toate categoriile sociale și jucători din toate sferele, de la companii la autorități, media, ONG-uri sau persoane publice, într-un amplu demers de ecologizare.

Echipei de voluntari din Vâlcea i s-a alăturat Președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, în demersul pentru ecologizarea malului drept al amenajării hidroenergetice din zonă. ”Păstrarea unui mediu curat este o prioritate pentru compania noastră, iar grija față de natură este în centrul valorilor pe care ni le-am asumat. Energia pe care Hidroelectrica o produce este una verde, prietenoasă cu natura, și dorim să subliniem acest lucru.  Acțiunea de voluntariat la care participăm astăzi demonstrează că implicarea noastrăe ste reală, iar grija față de mediu nu este doar un punct într-o pagină de politică a companiei, ci este asumată și de management, dar și de salariații noștri”, a declarat Bogdan Badea.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *