Apel la responsabilitate civică. Furnizorul de energie Getica 95 Com continuă să doneze măști locuitorilor din Râmnicu Sărat

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Apel la responsabilitate civică. Furnizorul de energie Getica 95 Com continuă să doneze măști locuitorilor din Râmnicu Sărat

Începând de astăzi, 13.05.2020, locuitorii orașului Râmnicu Sărat primesc încă 59.000 de măști cu titlu de donație din partea firmei Getica 95 Com SRL. Acestea vor ajunge la populație prin intermediul primăriei. Râmnicu Sărat este astfel primul oraș din România care va distribui măști gratuit populației.

“Pentru mine, Râmnicu Sărat nu reprezintă doar locul în care își are sediul social Getica 95, ci este orașul copilăriei și adolescenței mele și consider că este de datoria mea morală să vin în ajutorul comunității în această perioadă dificilă, asigurând o parte din resursele necesare luptei împotriva răspândirii virusului Covid-19”, a declarat Viorel Tudose, Asociat Unic și Administrator, cu dorința de a stârni interesele și altor oameni de afaceri/companii în lupta cu COVID-19.

Până în prezent, furnizorul de energie Getica 95 Com SRL a donat orașului un numar de 150.750 de măști, 10.000 mănuși de protecție, 1450 combinezoane și 50 litri gel dezinfectant.

Getica 95 Com este furnizor de energie electrică cu capital integral privat românesc, al treilea cel mai mare furnzior pe piața concurențială de energie din Romaânia.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.