Asigurări de la Guvern: În această iarnă nu vor fi probleme cu furnizarea energiei electrice și gazelor naturale

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Asigurări de la Guvern: În această iarnă nu vor fi probleme cu furnizarea energiei electrice și gazelor naturale

În această iarnă, furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii de consumatori. În privința furnizării de gaze, sunt asigurate cantitățile de gaz pentru funcționarea aprovizionării în condiții de normalitate, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Acestea sunt concluziile discuțiilor/analizelor de la Guvern, care au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva  evoluțiilor sectorului energetic în România.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut, astăzi – 4 ianuarie, o întâlnire de lucru cu viceprim-ministrul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, secretarul general al Guvernului Marian Neacșu, secretar de stat în ministerul Energiei George Niculescu, reprezentanți ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz și ai Ministerului Mediului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *