Astăzi, Conferința“Cu cine reclădim și modernizăm România?”

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Astăzi, Conferința“Cu cine reclădim și modernizăm România?”

Piața Presei și Club Antreprenor organizează astăzi, 26 noiembrie 2020, evenimentul “Cu cine reclădim și modernizăm România?”. Conferința este găzduită de Hotel Marshal Garden din București, fiind dedicată antreprenorilor, multinaționalelor, asociațiilor patronale și profesionale, instituțiilor, mediului universitar și învățământului în sistem dual.

Evenimentul se va desfășura ONLINE și va fi transmis LIVE pe site-urile:

https://www.piatapresei.ro/, pe pagina de facebook Piata Presei https://www.facebook.com/Piata-Presei-386901735203125, precum și pe canalul de youtube https://www.youtube.com/channel/UCgJlViE1eOY3YlTVzrsvrMQ/videos

Conferința“Cu cine reclădim și modernizăm România?” își propune să prezinte care vor fi cele mai mari investiții planificate de companii, primării și de viitorul Executiv, în următorii ani, ce fonduri europene sunt la dispoziție, care sunt prioritățile și nevoile companiilor, cum colaborează instituțiile de învățământ cu mediul de afaceri pentru a pregăti viitorii specialiști și ce trebuie făcut pentru o accelerare a modernizării țării noastre.

Evenimentul este structurat pe 3 sesiuni. A doua sesiune are ca temă: Energia – motorul economiei, dezbaterile fiind moderate de Sorin Elisei, Director, Deloitte România și Ciprian Mailat, Managing Director, energyhub.ro.

Speaker invitați:

Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Niculae Havrileț, Secretar de Stat, ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Corneliu Bodea, Președinte, Centrul Român al Energiei

Cosmin Ghiță, CEO, Nuclearelectrica

Adrian Volintiru, CEO, Romgaz

Ion Sterian, Director General, Transgaz

Ondrej Safar, CEO, CEZ Romania

Claudiu Crețu, Director General, ELCEN

Teme de discuție: Noi investiții în sectorul energetic; Strategia Energetică Națională și politicile publice în domeniul energiei; România, pol energetic regional; Competitivitatea piețelor de energie; Soluții pentru menținerea unui mixt energetic diversificat și echilibrat; Buna guvernanță corporativă în întreprinderile la care statul este acționar majoritar; Dezvoltarea mecanismelor de piață concurențială în sectorul energetic.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *