Astăzi se sărbătorește Ziua energeticianului. La unele companii este zi liberă, se dau prime. Transelectrica a lansat o campanie dedicată tinerilor profesioniști

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Astăzi se sărbătorește Ziua energeticianului. La unele companii este zi liberă, se dau prime. Transelectrica a lansat o campanie dedicată tinerilor profesioniști
  • InvesTenergy urează LA MULȚI ANI! tuturor energeticienilor din România, care – prin profesionalism şi devotament – garantează funcţionarea eficientă a sistemului energetic național, siguranța energetică și servicii de calitate pentru toți consumatorii

Astazi, 20 Iulie, se sărbătorește Ziua energeticianului, marcată din 1992 de lucrătorii din sectorul energetic. Ziua energeticianului stă sub sub semnul patronului spiritual, Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul, cel care stăpânește fulgerele.

InvesTenergy urează LA MULȚI ANI! tuturor energeticienilor din România, care – prin profesionalism şi devotament – garantează funcţionarea eficientă a sistemului energetic național, siguranța energetică și servicii de calitate pentru toți consumatorii.

Ziua energeticianului este sărbătorită la Complexul Energetic Oltenia prin muncă. Conform contractului colectiv de muncă, ziua este liberă și plătită, dar angajații din termocentralele din Gorj și Dolj sunt la muncă, urmând să recupereze ziua în decursul lunii. Energeticienii, dar și minerii din CEO au încasat primele de Ziua Energeticianului.

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu au program cu publicul astăzi, 20 iulie. Activitatea va fi reluată marți, 21 iulie. Grupul CEZ în România a decis să acorde zi liberă în data de 20 iulie 2020, cu prilejul Zilei Energeticianului.

Și magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu sunt închise astăzi.

Cu ocazia Zilei Energeticianului, Transelectrica lansează o campanie dedicată tinerilor profesioniști care au ales să se alăture misiunii și valorilor echipei companiei.

Vom vorbi despre munca lor, aspirațiile lor și despre cum văd ei viitorul sistemul energetic românesc și european. Pentru că ei sunt cei care ne vor ajuta să ducem mai departe proiectele îndrăznețe construite cu excelență în ultimii 20 de ani, comunică compania. Cu urarea: La mulți ani tuturor celor care de 20 de ani desăvârșesc performanța în Transelectrica!


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *