Se fac angajări la Transelectrica. Se completează echipa de management și se caută specialiști pentru mai multe poziții cheie

Publicat pe Categorii Business, Esential
Prima Pagina Actual Esential Se fac angajări la Transelectrica. Se completează echipa de management și se caută specialiști pentru mai multe poziții cheie

Transelectrica continuă, în forță, recrutările pentru poziții cheie. Încă din primăvara anului trecut, operatorul de transport și de sistem din România a angajat specialiști pentru mai multe posturi, inclusiv pentru completarea echipei  management.

De la începutul anului, pe site-ul Transelectrica au fost publicate 13 anunțuri de recrutare directori, inspectori, manageri de departamente, ingineri. Compania reia astfel procesului de selecţie şi recrutare pentru ocuparea următoarelor posturi de conducere/execuţie:

  • Director direcţie Exploatare Mentenanţă (DEM);
  • Director direcţie Control;
  • Director direcţie Comercială (DC);
  • Director direcţie Resurse Umane (DRU);
  • Manager Departament Infrastructuri Critice (DICr);
  • Inspector Şef Audit Public Intern (API)
  • Director Sucursală Transport (ST) Bucureşti;
  • Inspector cu atribuţii de control – CMI-Direcţia Control.

Totodată, Transelectrica  recrutează și pentru două posturi de Inginer principal DEN și DEN-DET Bacău, unul de Inspector Managementul Mediului și unul de Șef Birou non tehnic în cadrul Direcției Management Integrat și Servicii Suport, Biroul Protocol.  Se caută și un Referent de specialitate principal.

Destalii despe principalele responsabilități ale posturilor și cerințele pe care trebuie să le îndeplinească candidații, găsiți în Anunțurile de recrutare, publicate pe  Site-ul Transelectrica.

Pentru a aplica pentru posturile scoase la selecție, cei interesați pot trimite CV-urile la Direcția resurse umane, până la data de 31 ianuarie 2018.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *