Autoritatea Naţională pentru Resurse Minerale recrutează experți și consilieri. Vezi ce salarii și beneficii au angajații autorității

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Autoritatea Naţională pentru Resurse Minerale recrutează experți și consilieri. Vezi ce salarii și beneficii au angajații autorității

Autoritatea Naţională pentru Resurse Minerale, instituţia care se ocupă de reglementarea operatorilor din sectorul petrolier şi minier, inclusiv de calculul şi colectarea redevenţelor, face angajări. Pe site-ul autorității au fost postate peste 20 de anunțuri doar în luna februarie.

ANRM scoate la concurs o serie de posturi de experți și consilieri, prin organizarea de concursuri de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, a funcțiilor publice de execuție vacante.

Se caută experți/consilieri pentru direcții generale din ANRM și consilieri pentru direcții ale autorității din Brașov, Târgoviște, Oradea, Timișoara.

Puteți vizualiza anunțurile ANRM accesând următorul link: https://www.namr.ro/prezentare-anrm/cariera/concursuri/

Am consultat lista cuprinzând drepturile salariale de care beneficiază salariații ANRM la data de 30 septembrie 2023. Conform acesteia, salariul de bază pentru un consilier juridic, expert, consilier achiziții publice, clasa I, grad profesional superior variază între circa 7800 și 8200 lei/lună, la care se adaugă spor condiții vătămătoare de 1000 lei/lună. Consilierii, experții clasa I, grad profesional principal au un salariu de bază care variază între 6500 lei/lună și 7900 lei/lună, plus spor de 960 lei/lună. Sunt consilieri asistenți, care au salarii lunare de circa 5800 lei/lună și debutanți care primesc până la 5000 lei/lună, plus sporul menționat.

În 2023, personalul ANRM a mai primit o indemnizație de hrană în valoare de 347 lei, propoțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară. De asemenea, angajații ANRM au beneficiat de o indemnizație de vacanță sub formă de vouchere în cuantum de 1450 lei pentru un salariat.

Personalul care exercită activitate de control financiar preventiv beneficiază de o majorare a salariului de bază cu 10%.

Din  ianuarie 2024, Adriana Petcu este noul preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale. Anterior, aceasta  a fost secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. Petcu a fost numită la o lună după ce fostul șef al ANRM, Alexandru Petrescu, a fost votat de către Parlament pentru a deveni președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). În perioada de interimat, Agenția a fost condusă de Elena Maria Sava, șefa Direcției Generale Gestionare, Evaluare și Concesionare Rezerve Minerale.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *