Avarii la CET Grozăvești și CTE Vest. Sectoarele 1, 5 și 6 – fără căldură și apă caldă

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Avarii la CET Grozăvești și CTE Vest. Sectoarele 1, 5 și 6 – fără căldură și apă caldă

Bucureștenii din sectoarele 1, 6 şi parţial 5 nu au căldură şi apă caldă, după defecţiuni ale unor conducte de la CET Grozăveşti şi CET Vest.”Este vorba de fisuri la anumite conducte din cadrul celor două centrale. Din păcate, defecţiunile au apărut simultan. Problemele vor fi remediate, astfel încât, în noaptea de 20 – 21 octombrie, toţi consumatorii să fie realimentaţi cu apă caldă şi căldură”, au spus reprezentanţii ELCEN, scrie Agerpres.

Și RADET Bucureşti a anunţat că furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură se realizează sub parametri normali, din cauza unor avarii apărute la cele două central ale ELCEN. „În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii ELCEN în cadrul comandamentului comun, problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, reprezentanţii societăţii Electrocentrale estimând că avaria de la CET Vest va fi remediată în cursul serii de joi, ora 22,00, iar cea de la CET Grozăveşti în cursul dimineţii de vineri”, se precizează în comunicatul companiei.

Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) a înregistrat azi-noapte, în intervalul orar 1:30 – 2:30, două avarii, la CTE Bucureşti Vest, care în prezent funcţionează la 60% din capacitate, şi la CTE Grozăveşti, care este oprită.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.