Av. Cernov lasă Consiliul de Supraveghere pentru Direcția Juridică din Transelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Av. Cernov lasă Consiliul de Supraveghere pentru Direcția Juridică din Transelectrica

Avocatul Radu Ștefan Cernov este noul Director al Direcției Juridice și Contencios din Transelectrica. Acesta a demisionat din funcția de membru în Consiliul de Supraveghere de la aceeași companie.

Domnul Radu Ştefan Cernov a fost numit în funcția de Director al Direcției Juridice și Contencios din cadrul CNTEE “Transelectrica SA“, în urma concursului organizat de Companie, printr-o procedură total transparentă de recrutare și selecție, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare și a procedurilor interne ale Companiei, informează Transelectrica.

De profesie avocat, Cernov este membru al Baroului Bucureşti şi membru alUniunii Naţionale a Barourilor din România, specializat ȋn energie şi infrastructură, parteneriat public privat, achiziţii publice, concesiuni, project finance, private equity, bănci şi finanţări, comunicaţii, IT şi audiovizual, fuziuni şi achiziţii, privatizări şi contracte international, potrivit informării Transelectrica transmise BVB. A fost membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie al Transgaz din mai 2013, membru neexecutiv interimar în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drmuri Naţionale din septembrie 2013, precum şi consilier onorific la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine.

Radu Cernov este cunoscut și ca fiind fost partener cu Dan Şova şi Victor Ponta, la SCA Şova şi Asociaţii, în perioada semnării contractelor cu Turceni şi Rovinari.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *