În benzinăriile Petrom se vor deschide 15 magazine Auchan în 2017. Mariana Gheorghe, CEO: Oferim clienților aceeași promisiune a prețurilor accesibile

Publicat pe Categorii Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential În benzinăriile Petrom se vor deschide 15 magazine Auchan în 2017. Mariana Gheorghe, CEO: Oferim clienților aceeași promisiune a prețurilor accesibile

OMV Petrom și Auchan Retail România anunță semnarea contractului de parteneriat pentru deschiderea de magazine de proximitate în Stațiile Petrom, care vor funcționa sub marca MyAuchan. Cunoscut în România pentru hipermarketurile Auchan, este pentru prima dată când Auchan deschide în țară magazine sub acest format.

„Această inițiativă este un pas înainte pentru implementarea Strategiei Actualizate 2021+  a OMV Petrom, care pune accent pe creșterea ofertei și pe îmbunătățirea experienței clienților. Consumatorul modern este mereu în viteză și vrem să ne adaptăm acestei tendințe. Astfel, vom oferi clienților stațiilor Petrom oportunitatea de a-și face cumpărăturile de zi cu zi, odată cu alimentarea cu carburant, economisind astfel timp. Asocierea celor doua branduri nu este întâmplătoare pentru că atât Petrom, cât și Auchan oferă clienților aceeași promisiune a prețurilor accesibile”, a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.

„Această cooperare pe scară largă, care va demara printr-un proiect pilot de calibrare, se înscrie în ambiția Auchan de a fi o companie de retail multiformat. Prin acest proiect aducem diferența Auchan mai aproape de toți românii grație gamelor adaptate de produse și servicii, produselor proaspete, de calitate, prețurilor avantajoase și unei experiențe unice de cumpărare. Nu în ultimul rând, prin intermediul acestui proiect ambițios, atât Auchan cât și Petrom vizează un obiectiv comun: 100% clienți mulțumiți”, a afirmat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

Magazinele MyAuchan din Stațiile PETROM vor avea o ofertă variată, incluzând mărcile proprii Auchan. În funcție de suprafața stației, pe rafturi se vor găsi până la 4.500 de produse dintr-o gamă variată: produse alimentare, inclusiv carne proaspătă, fructe și legume, dar și cosmetice, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Zona de magazin existentă din cadrul stațiilor va fi reamenajată conform standardelor MyAuchan, iar zona de case de marcat va fi comună atât pentru achizițiile de carburanți, cât și pentru magazinul MyAuchan.

Potrivit comunicatului transmis de OMV Petrom, se estimează că până la sfârșitul anului vor fi deschise 15 magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom din București și din țară, primul urmând a fi inaugurat în cursul lunii mai. Această etapă pilot va fi utilă celor doi parteneri pentru adaptarea serviciilor și ofertei în vederea unei eventuale extinderi la scară largă a proiectului.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *