“Biblioteca de Energie” a CEZ, nominalizată pentru cea mai bună campanie din Balcani

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic “Biblioteca de Energie” a CEZ, nominalizată pentru cea mai bună campanie din Balcani

Află povestea lui Vasile Tiucsan, un nevăzător de 45 de ani din Mehedinți care a ales să se aboneze la factura electronică de la CEZ Vânzare pentru furnizarea energiei electrice

Biblioteca de Energie, campania lansată de CEZ Vânzare, se află pe lista nominalizărilor la SABRE Gold Awards EMEA (categoria „The Balkans”), una dintre cele mai valoroase competiții internaționale de relații publice.

Sub sloganul „Transformă hârtia în energie”, campania Biblioteca de Energie, dezvoltată împreună cu agentia Rogalski Damaschin PR începând cu decembrie 2015, a avut ca sursă de inspiratie povestea lui Vasile Tiucsan, un nevăzător de 45 de ani din Mehedinți care a ales să se aboneze la factura electronică de la CEZ Vânzare pentru furnizarea energiei electrice.

“Primul pas a fost lansarea platformei „Biblioteca de energie” (bibliotecadeenergie.ro) și dotarea acesteia cu peste 140 de titluri din literatura română și universală. CEZ a lansat invitatța tuturor clienților săi de a renunț la facturile clasice în favoarea celor în variantă electronică. Pentru fiecare dintre primii 25.000 de noi abonați la E-factura CEZ Vânzare, compania a donat cate 1 leu în scopul facilitării accesului la cultură al persoanelor cu deficiențe de vedere din România”, aflăm din comunicatul transmis de companie.

Primul audiobook, „Luminița, mon amour”, carte scrisă de Cezar Paul-Badescu, a fost înregistrat chiar de voluntarii CEZ, în prezența autorului cărții și urcat în platforma bibliotecadeenergie.ro.

„Intr-o societate in care rezistenta la schimbare este puternic prezenta, mai ales in privinta tehnologiei, a furnizarii datelor, a tranzactiilor online, campania inspirata de o poveste reala si emotionanta, a reusit sa aduca in atentia publicului provocarile intampinate zilnic de persoanele cu dizabilitati de vedere. Astfel, a iesit la lumina, demnitatea cu care acestia se descurca si se apropie de normalitate, prin utilizarea noilor tehnologii si felul in care implicarea unui numar mare de oameni poate da o mana de ajutor unei comunitati”, a declarat Angelica Barbu (Brand Marketing & Communication Manager, Grupul CEZ in Romania).

Rezultatele competitiei SABRE vor fi anunțate în cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe data de 23 mai, la Londra.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *