Blocurile timișorenilor, eficientizate energetic în sistem ESCO

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Blocurile timișorenilor, eficientizate energetic în sistem ESCO

Programul de Eficientizare Energetică a Blocurilor de Locuinţe în Sistem ESCO (Energy Service Company) se va lansa miercuri, 25 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Programul este inițiat de Clusterul de Energii Sustenabile din România – ROSENC împreună cu Consulatul Onorific al Olandei, Primăria Municipiului Timişoara, Colterm şi Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara (FALT).

certificat-energetic

Este vorba despre un nou program pentru timișoreni ce nu presupune costuri pentru locatari și care se bazează pe valorificarea economiei de energie. Se adresează în principal blocurilor care sunt conectate în cea mai mare parte la sistemul de încălzire a orașului, se precizează într-un comunicat al ROSENC.

Alături de programul de reabilitare termică implementat de Primărie, programul ESCO își propune să accelereze ritmul de implementare a măsurilor de eficientizare energetică a blocurilor de locuințe.

Avantajele beneficiarilor sunt lucrări gratuite de: reabilitare termică a anvelopei; distribuție orizontală a agentului termic cu contorizare individuală; recirculare apă caldă menajeră. Performanţa energetică este garantată pentru 15 ani.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *