Boloș, membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere Transelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Boloș, membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere Transelectrica

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” și-a informat acţionarii şi investitorii, printr-un  raport transmis BVB, despre numirea lui Ciprian Boloș în funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, începând cu data de 01 februarie 2017.

Boloș este director de stra­tegie la Poşta Română. transelectricaÎn cei 15 ani de experiență, el a deținut importante funcții de conducere și coordonare în cadrul unor companii din țară și din străinătate, potrivit informării Transelectrica.

În cadrul primei ședințe a Adunării generale ordinare a acționarilor se va include pe ordinea de zi și alegerea unui membru în Consiliul de Supraveghere al C.N.T.E.E. Transelectrica -S.A., pentru o durată care va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului membrilor aleși prin Hotărârea A.G.O.A. nr.4/30.05.2013. În cazul în care Adunarea generală a acționarilor nu va numi un membru potrivit prevederilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice până la data de 30.05.2017, mandatul membrului provizoriu va expira la data de 30.05.2017, dată la care expiră mandatele membrilor Consiliului de Supraveghere în funcție, se menționează în raportul companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *