Campanie  de Black Friday dedicată segmentului B2B

Publicat pe Categorii Actual, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Campanie  de Black Friday dedicată segmentului B2B

IT Genetics, unul dintre cei mai importanţi distribuitori locali de echipamente profesionale şi furnizor de soluţii AIDC & POS, organizează în perioada 18 – 20 noiembrie 2016, pe www.itgstore.ro, cea mai mare campanie de Black Friday dedicată segmentului B2B. În cadrul campaniei, lansată sub numele „De Black Friday gândeşte-te la afacerea ta!”, compania oferă discount-uri de până la 57% la toate produsele comercializate, se precizează într-un comunicat transmis redacției.

image001

Peste 10.000 de produse profesionale – cititoare coduri de bare, imprimante de etichete şi de bonuri, cântare electronice, aparate de etichetat, terminale mobile, marcatoare de preţ şi consumabile – au fost pregătite pentru această campanie. Ediţia de anul acesta oferă, în exclusivitate, încă o soluţie pentru optimizarea activităţii afacerilor.

„Black Friday 2016 va fi pentru segmentul B2B cea mai mare campanie de reduceri de până acum. Pentru că susţinem dezvoltarea continuă a business-urilor şi înţelegem necesitatea îmbunătăţirii proceselor operaţionale îngreunate şi rezolvarea problemelor cu care se confruntă companiile, de patru ani consecutiv organizăm, în noiembrie, campania de Black Friday. Alături de soluţiile customizate oferite clienţilor, anul acesta mizăm pe încă o soluţie necesară oricărui business: în exclusivitate pentru piaţa din România vom comercializa autoutilitare, maşini de transport marfă ce pot fi achiziţionate din magazinul nostru online, în perioada campaniei, cu reduceri de până la 4.200 de euro.”, spune Liviu Sima, Managing Partner, IT Genetics.

Campania de Black Friday începe în 18 noiembrie, la ora 07.00, şi se derulează exclusiv pe www.itgstore.ro. Furnizând soluţii dedicate pentru industrii precum HoReCa, retail, logistică, transporturi, producţie, sănătate, educație, financiar-bancar şi utilităţi, IT Genetics oferă clienţilor o gamă variată de produse de la peste 90 de producători recunoscuţi la nivel internaţional, precum: Star Micronics, Zebra Technologies, Brother, Citizen, Honeywell, Datacard, Evolis şi Datalogic.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.