Campanie Umanitară de Crăciun, a XIII-a ediție: Voluntarii CERT Transilvania au ajuns la 150 de familii izolate din Apuseni

Publicat pe Categorii CSR, Esential
Prima Pagina Actual Esential Campanie Umanitară de Crăciun, a XIII-a ediție: Voluntarii CERT Transilvania au ajuns la 150 de familii izolate din Apuseni

Voluntarii Asociației CERT – Transilvania au ajuns la 150 de familii nevoiașe și bunici și 150 de copilași să le ofere bucurie de sărbători și încrederea că nu sunt singuri.

În cadrul celei de-a XIII-a ediții a Campaniei Umanitare de Crăciun, 65 de mașini de teren au străbătut sute de kilometri prin zonele izolate ale Apusenilor , încărcate cu 5 tone de produse alimentare și non-alimentare, pentru cei care au mai mare nevoie. Timp de o lună, în cămara CERT-Transilvania s-au adunat alimente precum făină albă, mălai, zahăr, orez, fasole, paste, fructe, ulei, conserve, cozonaci, articole de igienă şi îmbrăcăminte, iar pentru cei mici, în sacul Moşului CERT s-au pregătit cadouri de Crăciun cu rechizite, jocuri, jucării, dulciuri şi fructe.

“Am învins frigul cu căldura din sufletele lor. Am străpuns ceața cu lumina din privirile lor. Zăpada viscolită și traseele dificile s-au transformat în bucurie și speranță de îndată ce le-am călcat pragul. Am dorit să le oferim puțină bucurie de sărbători și încrederea ca le vom rămâne alături, iar la finalul zilei, ei sunt cei care ne-au dăruit bunătate și energie pentru sărbători cu adevărat fericite. Ne-au ajutat să facem pachete de bucurii: T-S-I.RO, Distribuție Energie Electrică România, Baumann Automation, Hidroelectrica, Rolicom Import Export SRL” ,  spun cei de la CERT Transilvania.

Crăciunul 2021 va fi unul mai bun pentru oamenii din Munții Apuseni datorită voluntarilor de la CERT Transilvania. Echipa GazDeRomania și em360.ro s-a alăturat voluntarilor în această acțiune umanitară. “Peste 100 de voluntari. Aproximativ 65 de mașini, împărțite în 7 echipe. 150 de familii izolate din Apuseni la care vom ajunge împreuna cu prietenii de la CERT Transilvania azi și maine. Începe „umanitara CERT de Craciun” din 2021. Urmează ore de aventură în zone apropiate de Cluj, dar sălbatice și izolate, rupte de realitatea secolului XXI… Muntele Rece, Măguri, Marișel, Maguri Răcătau”, a scris Adrian Maniuțiu, Managing Partner/ Co-fondator EM 360 Group, la startul campaniei din acest an.

Teodora Vasâlca, Content Manager EM360 a participat, ca voluntar, la această acțiune:  “Privesc înapoi la ziua asta lunga și plina de poveste, din care mi-au rămas imagini și emotii. Cu vieti aruncate parca în mijlocul unui pustiu, niște oameni amărâți își duc zilele asa cum le lasă Dumnezeu. Bătrâni bolnavi, copii premianți, fetita cu parul bălai și ochi albastru- verzui uriasi, cățelul Rex cel rușinos…si multe altele sunt personaje pe care voluntarii de la #CERTTransilvania le știu deja, cu durerile, suferințele și bucuriile lor. De peste 10 ani, ies din zona de confort a asfaltului ca să aducă alinare și să le ofere sprijin celor nesprijiniti și abandonați. La rândul lor, voluntarii sunt sprijiniti de companiile care se implică și ii susțin. Pentru că împreună putem mai mult”.

Asociația CERT – Transilvania: Un GRUP DE OAMENI ce provin din domenii diverse si care isi dedica timpul si resursele proprii pentru a ajuta semenii aflati in situatii dificile.

Pentru ca avem logistica necesara ne asumam rolul de a interveni acolo unde altii nu au posibilitatea sa ajunga.

Avem in vedere cazuri sociale de familii care traiesc in conditii izolate, in munti si la care accesul este dificil.

Deasemenea ne pregatim intens pentru a fi in masura sa actionam in caz de dezastre naturale, inundatii, alunecari de teren, salvari montane, situatii in care mijloacele de care dispunem sunt utile. Vezi mai puţin

Cum poți susține proiectele CERT Transilvania?

Proiectele organizate de CERT Transilvania pot fi susținute și de tine. Persoanele fizice care doresc să redirecționeze 3,5% din impozitul datorat statului către Asociația CERT Transilvania, o pot face accesând site-ul https://cert-transilvania.ro/donations/.

Donații se pot face și direct în contul Asociația CERT Transilvania – RO36BTRL01301205109280XX. Campania Umanitară de Crăciun – CERT-Transilvania


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *