Carașol, fostul șef Transelectrica, condamnat la 2 ani si 8 luni de închisoare cu suspendare

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Carașol, fostul șef Transelectrica, condamnat la 2 ani si 8 luni de închisoare cu suspendare

Marius Dănuț Carașol, fost Președinte Directorat Transelectrica,  a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 1 București la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare. El este acuzat că a folosit documente false care atestau studiile necesare pentru angajarea în companie. Decizia nu este definitivă, potrivit Mediafax.

Procurorii susțin că Marius Carașol a utilizat acte false, respectiv documente de studii din care reieșea faptul că a urmat cursurile Universității Politehnica București, fiind inginer diplomat, pentru angajarea sa la diferite entități economice, scrie Mediafax. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Sectorului 1 București. Parchetul a propus instanței menținerea arestului preventiv luat față de Carașol, precum și a sechestrului asigurator instituit asupra a două imobile și a unui cont bancar. Prejudiciul se ridică la 460.000 de lei – indemnizații brute încasate.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.