Prima serie de câștigători ai Cupei E.ON Kinder 2018

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Prima serie de câștigători ai Cupei E.ON Kinder 2018

Ajunsă la a XII-a ediţie, Cupei E.ON Kinder 2018,competiţia organizată cu sprijinul E.ON România şi Delgaz Grid de către A.C.S. Kinder şi Sport Life a adus spectacolul fotbalului pe arenele din Tîrgu Mureş. Peste 200 de partide au fost disputate în seria I a turneului pe parcursul unei săptămâni.

Câştigătorii trofeelor şi premiilor Cupei E.ON Kinder 2018, juniorii din echipele Academia U Luceafărul Cluj şi Chelsea Bucureşti, au fost premiaţi în cadrul festivităţii de decernare a premiilor care a avut loc vineri, 24 august, la Tîrgu Mureş, fiecare primind echipamente de fotbal şi mingi Erima. Echipele de pe locurile doi şi trei au primit câte 15, respectiv 10 mingi.

„Toţi ne dorim să avem un fotbal puternic. Pentru aceasta este nevoie să se pună un accent pe dezvoltarea tinerelor talente, începând de la vârste fragede. A.C.S. Kinder doreşte ca prin organizarea acestor turnee pentru copii să promoveze fotbalul pentru copii şi astfel să ajute la revigorarea acestui sport. Felicitări câştigătorilor şi tuturor participanţilor precum şi celor care au făcut posibil să avem un astfel de turneu la Tîrgu Mureş”, declară Pop Lupu Coriolan, preşedintele A.C.S. Kinder.

“Doresc să-i felicit pe toţi aceşti copii minunaţi care au pus în joc toată energia şi talentul lor pentru a ne oferi un spectacol de fotbal pe cinste. Dăruirea şi pasiunea lor este emoţionantă, iar noi suntem bucuroşi să fim parte a turneului şi să sprijinim viitoarea generaţie de campioni. Ne punem speranţa în ei, să performeze şi să ajungă să joace la cluburi puternice, pe marile arene ale lumii. Spectacolul nu s-a încheiat, vă aşteptăm în tribune pentru a-i încuraja pe copiii din seria a 2-a. Suntem la fel de nerăbdători ca şi ei să înceapă meciurile”, a declarat Raluca Şandru, director Divizie E.ON Servicii Clienţi.

Seria a doua a turneului de fotbal debutează pe 27 august pentru categoriile de copii născuţi în 2007, 2009 şi 2011, unde s-au înscris 60 de echipe, finalele urmând să se desfăşoare pe 30 august.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *