Câștigurile membrilor Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, în 2016, neschimbate : 20.000 euro/an  plus 4.000 Euro/ședință

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Câștigurile membrilor Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, în 2016, neschimbate : 20.000 euro/an  plus 4.000 Euro/ședință

Remunerațiile propuse pentru membrii Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom în 2016 au rămas neschimbate, fiind stabilite la 20.000 Euro/an pentru fiecare din cei 9 membri. La această sumă se adaugă o remunerație suplimentară în cuantum de 4.000 Euro pentru fiecare sedință.

sediul-OMV-Petrom-

Prin urmare, se propune, spre aprobare acționarilor în ședința din această lună,  ca – pentru anul în curs – remunerația brută a fiecărui membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom să corespundă unei remunerații nete de 20.000 Euro/an, se precizează într-o notă a companiei. Se mai propune totodată o remunerație suplimentară de 20.000 Euro/ședință/membru pentru cei din comitetele înființate de Consiliul de Supraveghere.

În ultimii 5 ani, membrii Consiliului de Supraveghere au primit aceleași câștiguri. În nota companiei se subliniază că remunerațiile propuse au același cuantum ca cele aprobate de AGOA anul trecut.

Membrii Consiliului de Supraveghere sunt: Rainer Seele, David Charles Davies, Manfred Leitner, Johann Pleininger, Christoph Trentini, George Băeşu, Bogdan-Nicolae Badea, Mark Mobius și Riccardo Puliti. Bogdan-Nicolae Badea, fost secretar de stat, urmează a fi  înlocuit, se așteaptă o propunere a Ministerului Energiei în acest sens.

Grupul OMV Petrom a trecut pe pierderi în 2015, raportând un rezultat net negativ de 690 milioane de lei, față de un profit net de 2,1 miliarde de lei în anul precedent, potrivit rezultatelor consolidate publicate de companie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.