Cazul CE Hunedoara, în analiză la Bruxelles

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Cazul CE Hunedoara, în analiză la Bruxelles

Soluționarea dosarelor care trenează precum SC Oltchim SA și CFR Marfă, dar și cazul Complexului Energetic Hunedoara au fost teme luate în discuție de ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc și Comisarul pentru concurență, Margrethe Vestager.

Complex-Energetic-Hunedoara

Partea română abordează deschis și constructiv aceste subiecte cu reprezentanții Comisiei Europene, iar în cazul Oltchim, reprezentanții CE nu exclud posibilitatea demarării unei proceduri de investigare, care ar oferi transparență și claritate procesului de privatizare dar și siguranță juridică unui potențial investitor, se menționează într-un comunicat al MECRMA.

Comisarul Margrethe Vestager și-a exprimat disponibilitatea de a veni personal la București, în următoarea perioadă, pentru discuții aprofundate pe aceste cazuri concrete.

Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, s-a întâlnit, vineri, la Bruxelles, cu mai mulți comisari europeni pentru a prezenta poziția României în ceea ce privește politicile Uniunii Europene.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *