CE Oltenia are angajați în autoizolare preventivă

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CE Oltenia are angajați în autoizolare preventivă

Angajați ai Complexului Energetic Oltenia, care au fost plecați în străinătate sau au avut contact cu persoane venite din zone considerate  de risc, au fost trimiși să se autoizoleze, a anunțat compania printr-un comunicat. Decizia a fost luată pentru a reduce la minimum riscul de contaminare pentru personalul activ.

Respectivii salariați se află în autoizolare preventivă sau recomandată, fără să fi fost necesară intervenția forțelor de ordine, asa cum în mod fals este informată opinia publică prin intermediul unor canale media locale, se specifică în comunicat.

În contextul epidemiologic actual generat de riscul infectării cu coronavirus,  la nivelul CE Oltenia se desfășoară un plan de protecție aprobat de conducerea companiei, în concordanță cu legislația națională și măsurile stabilite la nivel guvernamental. Pentru menținerea condițiilor de siguranță a propriilor angajați, se respectă toate măsurile de prevenire și de protecție, de la cele preventive de igienă, până la acordarea unei perioade de repaus, anterior începerii activității, pentru salariații care s-au deplasat sau au avut contact cu persoane venite din zonele înregistrate cu risc de infectare din afara țării, în așa fel încât să se reducă la minimum riscul de contaminare pentru personalul activ”, a anunțat Complexul Energetic Oltenia, compnaie ce are circa 13.000 de angajaţi.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.