CE Oltenia invită studenții să facă practică în companie

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CE Oltenia invită studenții să facă practică în companie

Complexul Energetic Oltenia Compania isi mentine si chiar accentueaza disponibilitatea de a incheia conventii de practica si acorduri cadru pentru a asigura acces la baza materiala si a coordona stagii de pregatire practica pentru studenti, este mesajul transmis de reprezentantii companiei la conferinta cu tema “Cariera in industria energetica“, organizata de Societatea Inginerilor Energeticieni din Romania – SIER, Filiala Tineret, ce s-a desfasurat la Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Stagiile de practica in cadrul CE Oltenia se solicita de catre institutiile de invatamant preuniversitar / universitar sau individual de catre studentii / masteranzii interesati.

In anul 2017, spre exemplu, sucursalele CE Oltenia au asigurat derularea stagiilor de pregatire practica de specialitate pentru peste 100 de elevi si studenţi.

In cadrul lucrarilor conferintei, a fost prezentata importanta vitala pe care CE Oltenia o are pentru siguranta Sistemului Energetic National, acoperind o cota de piata de cca 30% din consumul national de energie electrica, comparativ cu conditiile aleatorii de functionare a producatorilor de energii regenerabile. De asemenea, au fost prezentate planurile de viitor ale companiei, avand ca principale obiective respectarea conditiilor de mediu impuse, precum si eficientizarea procesului de productie.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *