CE Oltenia, performanțe cu… Baza de tratament Săcelu   

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CE Oltenia, performanțe cu… Baza de tratament Săcelu   

Complexul balnear Săcelu, aflat în administrarea CE Oltenia, a înregistrat în sezonul estival din acest an un profit de aproximativ 940 mii lei, se laudă reprezentanții companiei. Veniturile pe lunile iulie, august, septembrie au depășit suma de 1,8 milioane lei, din care cca 340 mii lei reprezintă încasari provenite de la alți turiști în afara salariaților CE Oltenia, se precizează într-un  comunicat.

baza-de-tratament-sacelu1Potrivit acestuia, gradul de ocupare, în acest sezon, a fost de aprox. 95% în zilele lucrătoare ale săptămânii, iar în weekend plaja a fost ocupată la capacitate maximă ( cca 2500 persoane / zi ).

Activitatea complexului balnear de la Săcelu are un impact pozitiv atât asupra angajaților societății care au beneficiat de bilete de tratament gratuite, cât și asupra comunității, prin dezvoltarea comerțului sezonier, creșterea veniturilor din taxele locale, etc, susțin reprezentanții CE Oltenia.

Complexul balnear  de la Săcelu este compus din:

– bază de tratament;

– spații de cazare în Hotelul Minerul cu o capacitate de 140 locuri (camere cu doua locuri și apartamente cu patru locuri și grupuri sanitare proprii);

– spațiu pentru servirea mesei și bar;

– bazine în aer liber;

– plaja care a beneficiat de investiții de modernizare alocate de CE Oltenia.

În stațiunea Săcelu pot fi tratate: afecțiuni ale aparatului locomotor;  afecțiuni neurologice periferice; afecțiuni ale sistemului nervos central; afecțiuni ale aparatului respirator; afecțiuni ORL;  afecțiuni digestive, hepato-biliare și renale.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.