CE Oltenia rămâne fără șef la Direcția Energie. Cătălin Stănculescu este acuzat de procurorii DNA că a primit mită

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic CE Oltenia rămâne fără șef la Direcția Energie. Cătălin Stănculescu este acuzat de procurorii DNA că a primit mită

Complexul Energetic Oltenia a anunțat că Directoratul a luat act de situația juridică a lui Cătălin Stănculescu, director al Direcției Energie și a decis suspendarea contractului individual de muncă. Acesta este acuzat de procurorii DNA că a primit mită de 13.000 de euro de la un om de afaceri, pentru a urgenta plata unor facturi restante către firma acestuia din urmă.

CE Oltenia precizează: Având în vedere situația actuală în care se află domnul Cătălin Liviu Stănculescu, Directoratul Complexului Energetic Oltenia consideră că este în interesul instituției să se acționeze în conformitate cu normele și reglementările aplicabile. Prin această decizie, Complexul Energetic Oltenia reiterează angajamentul său ferm față de respectarea legii și promovarea integrității în toate aspectele activității sale. Menționăm că instituția noastră acordă o importanță deosebită conformării cu toate reglementările legale și etice, iar orice acțiune care ar încălca aceste principii este tratată cu seriozitate și promptitudine.

Ne asigurăm partenerii, angajații și comunitatea că vom respecta deciziile autorităților și vom colabora ori de câte ori este nevoie pentru continuarea activității într-un cadru legal, responsabil și eficient.

.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *