CE Oltenia are un nou Șef. Boza Sorinel Gheorghe, numit Președintele Directoratului

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal CE Oltenia are un nou Șef. Boza Sorinel Gheorghe, numit Președintele Directoratului

Începând cu data de 21.12.2016, Boza Sorinel Gheorghe este noul Președinte al Directoratului C.E. Oltenia. Contractului de mandat al lui Ilie Ionel, încetează cu aceeași dată, ca urmare a finalizării procedurii de selecție pentru una dintre pozițiile de membru al Directoratului CE Oltenia. În următoarele 15 zile lucrătoare, respectiv până la data de 20.12.2016, domnul Ilie Ionel va asigura în continuare exercitarea atribuțiilor din contractul său de mandat, precum și cele aferente calității de Președinte al Directoratului, se precizează într-un comunicat al CE Oltenia. Ionel Ilie se va întoarce la Direcţia de Ofertare din cadrul Diviziei Energie.

boza

Sursa foto: Pandurul.ro

Boza Sorinel Gheorghe este membru al Directoratului CE Oltenia, fiind selectat de o firmă de recrutare pentru Divizia Strategii Dezvoltare în urmă cu câteva luni. Presa  locală a relatat  că noul șef a venit pe  filiera vicepremierului Costin Borc, alături de care a lucrat la Lafarge Romcim.

Consiliul de Supraveghere a mai numit, în ședința din data de 25.11.2016,  în funcția de membru al Directoratului, pe  Popescu Bogdan Viorel. Potrivit CE Oltenia, Popescu este un profesionist cu experiență extinsă de management în companii internaționale de renume. Numirea a fost realizată ca urmare a finalizării procedurii de selecție pentru una dintre pozițiile de membru al Directoratului CE Oltenia, desfășurată în baza prevederilor OUG nr. 109/2011.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *