Centrul de Coordonare a Securității Operaționale din Regiunea Sud-Est Europeană face angajări. Anunțul, publicat de Transelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic Centrul de Coordonare a Securității Operaționale din Regiunea Sud-Est Europeană face angajări. Anunțul, publicat de Transelectrica

SEleNe CC ( Southeast Electricity Network Coordination Center) – Centrul de Coordonare a Securității Operaționale din Regiunea Sud-Est Europeană  este în căutare de candidați pentru următoarele mai multe poziții.

Transelectrica, care a intrat în acționariatul Centrului Regional în luna mai anul curent, a publicat anunțul SEleNE CC și invită specialiștii în domeniile vizate să se înscrie.

Procesul de recrutare vizează următoarele poziții:

– Director financiar / expert

– Expert IT – Dezvoltare și întreținere

– Director Departament operațional de afaceri

– Ingineri, seniori

– Ingineri, Juniori

– Sprijin administrativ

– Suport legal.

Procesul de recrutare va avea loc în limba engleză. Candidații interesați pot trimite CV-urile, în engleză, pe adresa: info@selene-cc.eu până la data de 20.07.2020.

Centrului de coordonare regională a securității operaționale deservește regiunile de calcul coordonat al capacităților de transport transfrontaliere SEE (Bulgaria, Grecia, Romania) și GRIT (Grecia, Italia). Are sediul în Grecia, la Salonic.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.