CEZ România a reamenajat biblioteca Școlii Gimnaziale Comani pentru 250 de elevi

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ România a reamenajat biblioteca Școlii Gimnaziale Comani pentru 250 de elevi

Pentru a contribui la o educație cât mai bună a elevilor, un grup de 20 de voluntari din cadrul Grupului CEZ a dedicat timp și resurse pentru a transforma biblioteca școlii din Comani, județul Olt, într-un spațiu revitalizat și dotat cu cele mai bune facilități.

Cei 20 de voluntari au transformat vechea biblioteca într-un spațiu revitalizat prin montarea unui parchet nou, a unui lambriu modern, asamblarea noilor rafturilor și etajerelor și crearea unei zone de relaxare confortabile, echipată cu fotolii colorate, pentru a încuraja lectura și dezvoltarea personală a elevilor. Pentru că tehnologia nu putea lipsi, biblioteca Școlii Gimnaziale Comani a fost dotată cu un sistem audio, un sistem PC modern, un ecran inteligent portabil și o multifuncțională, oferind astfel elevilor o experiență educațională îmbunătățită.

Ultimele date furnizate de Institutul Național de Statistică indică faptul că, în ultimii 32 de ani, peste jumătate din bibliotecile din România au fost închise. La Școala Gimnazială Comani din județul Olt, biblioteca școlii se află într-o sala veche, cu rafturi și volume învechite.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *