CEZ România: Energie pentru binele copiilor Fundației Sf. Dimitrie

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ România: Energie pentru binele copiilor Fundației Sf. Dimitrie

Pentru 30 de copii, vacanta cea mare s-a transformat intr-o experienta unica, distractiva si educativa deopotriva, prin intermediul celor cinci actiuni derulate cu sprijinul Grupului CEZ in Romania. Calendarul de vara a fost presarat cu motive de distractie si actiuni socio-educative pentru cei mai mici beneficiari ai Fundatiei Sf. Dimitrie: excursie la Ferma Animalelor din Pantelimon, vizite la unele dintre cele mai importante obiective turistice din judetul Brasov (Castelul Bran, Dino Parc Rasnov etc.), un workshop muzical de instrumente neconventionale, o zi de desene pe asfalt in parcul IOR din Bucuresti și vizionarea animatiei „Operatiunea Ham-Ham” la cinematograf.

Scopul activitatilor organizate cu sprijinul Grupului CEZ in Romania a fost acela de a le oferi copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, ocazia de a-si petreace vacanta de vara intr-un mod diferit, prin participarea la experiente care sa le stimuleze creativitatea, spiritul de echipa, increderea in fortele proprii si sa le imbunatateasca stima de sine. Tototdata, acestia si-au imbogatit cunostintele despre mediul inconjurator si cele de istorie si au vizitat unele dintre cele mai importante zone turistice din Romania. Aflati la prima experienta de acest gen, copiii Fundatiei Sf. Dimitrie s-au bucurat de activitati si de compania voluntarilor Grupului CEZ in Romania care le-au daruit #EnergiepentruBine, se precizează într-un comunicat al companiei.

“Suntem bucurosi sa ne implicam in initiative frumoase care le ofera copiilor din medii mai putin favorizate, o sansa in plus la un viitor mai bun. Parteneriatul cu Fundatia Sf. Dimitrie a devenit unul de traditie si de suflet pentru Grup. Ne dorim ca toate aceste actiuni sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor si sa le ofere cadrul potrivit pentru a-si atinge intregul potential”, ne impartaseste dna. Doina Vornicu, COO Grupul CEZ in Romania.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *