CEZ sprijină programul de burse SoNoRo Interferenţe pentru educaţia tinerilor muzicieni

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ sprijină programul de burse SoNoRo Interferenţe pentru educaţia tinerilor muzicieni

Grupul CEZ in Romania sustine, pentru al cincilea an consecutiv, initiativa SoNoRo Interferente, care isi propune sa contribuie la ridicarea nivelului profesional al tinerilor muzicieni romani si la extinderea orizontului lor cultural.

Anul acesta, 41 de bursieri vor participa la un program amplu de formare muzicala, avand oportunitatea de a sustine concerte pe scenele din Italia, Romania si Germania.

Castigatorii burselor SoNoRo Interferente vor beneficia de un program de pregatire alaturi de muzicieni si profesori consacrati, primul workshop desfasurandu-se la Palazzo Ricci / Montepulciano, Italia, in perioada 24 – 31 martie 2019, urmand ca urmatoarele doua workshop-uri sa aiba loc in perioadele:

  • 21 – 28 aprilie 2019, Portul Cultural Cetate, Romania
  • 25 august – 1 septembrie 2019, Traunstein, Germania.

La sfarsitul workshop-urilor SoNoRo Interferente, cele mai bune ansambluri vor avea oportunitatea sa concerteze in cadrul Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo 2019.

„Suntem bucurosi sa oferim tinerilor cu potential din Romania oportunitatea de a-si dezvolta pasiunea pentru muzica, de a studia alaturi de artisti si profesori europeni si de a se remarca pe scenele nationale si internationale. Continuam sa promovam valorile locale la cel mai inalt nivel si sa ii sprijinim pe bursierii SoNoRo Interferente in drumul lor spre o cariera de succes”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania

Ca factor de noutate, anul acesta a fost introdusa o noua categorie: SoNoRo Interferente Alumni “YOUNG MASTERS”, prin care bursierii castigatori ai programului de-a lungul mai multor editii, devin mentori pentru noua generatie de talente.

Grupul CEZ in Romania ramane un partener de incredere al proiectelor care ofera recunoastere nationala si internationala talentelor romanesti si le deschide portile spre o cariera reusita.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *