CEZ trimite copiii Fundației Sf. Dimitrie în vacanță

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ trimite copiii Fundației Sf. Dimitrie în vacanță

In perioada 11 – 13 iulie, 26 de copii cu varste cuprinse intre 7 – 15 ani din cadrul Fundatiei Sf. Dimitrie au pornit intr-o aventura turistica in inima Transilvaniei. Timp de trei zile, micutii si insotitorii acestora au putut vizita unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din tara, avand oportunitatea sa descopere locuri care au intrat in istorie, sa isi dezvolte cultura generala  si sa se bucure de activitati in aer liber.

„Primul obiectiv pe care l-am vizitat a fost Castelul Peles. A fost locul in care am descoperit multe picturi. Mi-a placut cel mai mult coroana. A fost o experienta de neuitat”, a spus o eleva de 10 ani din cadrul Fundatiei Sf. Dimitrie.

Pe lista de activitati s-au numarat vizitele la Castelul Peles, Castelul Bran, la parcul tematic Dino Parc Rasnov si o plimbare in Piata Sfatului din Brasov. Copiii au primit informatii interesante despre familia regala si evenimentele cheie care au marcat istoria tarii. Veselia copiilor a inconjurat si dinozaurii in marime naturala din Dino Parc Rasnov, singurul parc tematic din Romania, iar excursia s-a dovedit a fi  ocazia perfecta pentru copii, transformandu-le vacanta de vara intr-o amintire de neuitat.

Activitatile recreative pregatite copiilor Fundatiei Sf. Dimitrie cu sprijinul Grupului CEZ in Romania vor continua pe toata perioada verii.

Implicarea Grupului CEZ in Romania se defasoara sub umbrela platformei „Energie pentru Bine”, facilitarea accesului copiilor la oportunitati de dezvoltare personala, experiente pozitive si educatie de calitate, numarandu-se printre directiile proiectelor de responsabilitate sociala pe care Grupul le desfasoara.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *