CEZ Vânzare câștigă un client strategic. Devine furnizorul de energie al Grupului Renault România

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ Vânzare câștigă un client strategic. Devine furnizorul de energie al Grupului Renault România

Începând cu data de 1 iulie, CEZ Vânzare este furnizorul de energie electrică al Grupului Renault România. Anterior, furnizorul de energie al Renault era Tinmar, companie controlată de omul de afaceri Augustin Oancea.

CEZ Vânzare a adăugat în portofoliul său de 1,4 milioane de clienți la nivel național un partener strategic prin natura și dimensiunea afacerilor operate în România: Grupul Renault România, cu cele două situri principale – uzinele DACIA  și Centrul Tehnic Titu al Renault Technologie Roumanie, anunță reprezentanții CEZ Vânzare.

renault

Grupul Renault România a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 4,7 miliarde euro, reprezentând 3% din PIB și aproape 8% din exporturile românești. CEZ Vânzare a câștigat votul de încredere al celui mai mare producător român de automobile prin oferta personalizată creată, experiența în domeniul energetic, apartenența la un grup energetic puternic și o echipă redutabilă de specialist, se precizează în comunicatul transmis de CEZ Vânzare. Consumul anual estimat al DACIA se ridică la aproximativ 304 GWh/an.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *