CEZ Vânzare simplifică procedura de contractare. Se va completa online un singur formular

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ Vânzare simplifică procedura de contractare. Se va completa online un singur formular

CEZ Vânzare a decis să simplifice procedura de contractare prin completarea online a unui singur formular: https://www.cezinfo.ro/liberalizare/. Compania pune la dispoziția clienților săi modalități simple de a opta pentru o ofertă din piața liberă:

  • direct la https://www.cezinfo.ro/liberalizare/
  • pe www.cez.ro, accesând pop-up-ul Citește mai mult din mesajul automat, dedicat liberalizării
  • prin accesarea secțiunii https://www.cezinfo.ro/produse/. 

Furnizorul a extins până la 30 iunie 2021 perioada în care clienții din piața reglementată vor beneficia de reducere la prețul de Serviciu Universal, însă opțiunea pentru o ofertă din piața liberă rămâne deschisă și după această dată.

Totodată, CEZ Vânzare susține că își va continua angajamentele și parteneriatele, respectând clauzele contractuale și relația comercială cu clienții săi, care vor beneficia și pe viitor de sprijinul aceleiași echipe dedicate de profesioniști, indiferent de natura acționariatului companiei. Canalele de comunicare, punctele de plată și contact CEZ Vânzare rămân neschimbate.

Suplimentar, furnizorul de energie electric și gaze naturale a pregătit oferte și servicii ce pot fi contractate simplu și rapid din confortul de #acasă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *