Chambers Europe: Țuca Zbârcea & Asociații, reconfirmată în plutonul fruntaș al firmelor de avocatură din România

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Chambers Europe: Țuca Zbârcea & Asociații, reconfirmată în plutonul fruntaș al firmelor de avocatură din România

Țuca Zbârcea & Asociații a fost reconfirmată în plutonul fruntaș al firmelor de avocatură din România, în ediția 2020 a directorului juridic Chambers Europe.

Editorii Chambers & Partners au lansat ediția 2020 a directorului juridic britanic Chambers Europe, conținând o analiză riguroasă a activității avocaților din 52 de jurisdicții, inclusiv România. Țuca Zbârcea & Asociații a obținut și în acest an locuri fruntașe în cele mai importante arii ale dreptului afacerilor.

Avocații Țuca Zbârcea & Asociații au fost cotați printre cei mai buni profesioniști ai momentului, în baza activității profesionale a acestora din ultimele 12 luni și a preeminenței la nivelul pieței de avocatură. Astfel, firma ocupă locul 1 în următoarele arii de practică: Litigii și Arbitraje; Drept societar/Fuziuni și achiziții; Proiecte de achiziții publice/Concesiuni; Dreptul Concurenței; Proprietate intelectuală și Telecom, Media și IT și, nu în ultimul rând, Tax. De asemenea, 16 avocați au fost incluși în clasamentele individuale și au primit distincția „Leading Individual” pentru prestația profesională în domeniile de specializare respective.

Ghidul Chambers Europe este una dintre cele mai apreciate și cunoscute publicații în domeniu, îndeosebi prin prisma rigorii și obiectivității cu care notează performanțele pieței de avocatură.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *