Ciolacu: Reducerea TVA de la 19% la 5% pentru energie și gaze va fi suportată de la bugetul statului. Trebuie aplicată cu 1 februarie

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ciolacu: Reducerea TVA de la 19% la 5% pentru energie și gaze va fi suportată de la bugetul statului. Trebuie aplicată cu 1 februarie

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații au finalizat pachetul de măsuri menit „să stopeze escaladarea prețurilor și ieftinirea facturilor la populație cât și în economie”. El a spus că a avut discuții, inclusiv în cursul zilei de ieri, cu premierul Ciucă și cu președintele Cîțu, în cursul dimenții de astăzi cu membrii Guvernului din partea PSD, cu Biroul Permanent Național și la ora 17:00 vor fi discuții în coaliție.

Am finalizat tot pachetul de măsuri, toate cele trei componente, astfel încât să stopăm această escaladare a prețurilor, să ieftinim facturile atât către populație, cât și către economie și să încercăm să compensăm de la bugetul statului atât cât își permite bugetul statului, astfel încât să nu afecteze zona de investiții și ce ne-am propus pentru acest an,  a precizat Ciolacu.

Reducerea TVA de la 19% la 5% pentru energie și gaze naturale va fi suportată de la bugetul statului și îmi mențin părerea că această măsură trebuie luată începând cu data de 1 februarie”, a subliniat Marcel Ciolacu, la sediul PSD, potrivit digi24.ro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *